Melett®

Liderul absolut in furnizarea de componente turbo.

Partenerul nostru in activitatea de reparare a turbosuflantelor este Melett companie europeana cu traditie in aceasta activitate si cu un nivel de calitate recunoscut in timp.

MELETT (melett.com) furnizorul nostru de componente necesare reparatiei turbosuflantelor este o companie englezeasca, cu  un portofoliu de produse impresionant, ce acopera aproape toate marcile si modelele de turbosuflante existente. Motivul pentru care am ales aceasta companie  este faptul ca nu produce piese in China precum alte companii, ceea ce reprezinta o garantie a lucrului bine facut.

Cu sediul central in Barnsley, Anglia, si puncte de lucru in America de Nord, America Latina si Polonia, Melett® este considerat in prezent cel mai de incredere furnizor de piese pentru turbosuflante la nivel mondial. De asemenea, avand in vedere capacitatea sa operationala foarte extinsa, Melett® se remarca in acelasi timp si ca unul dintre cei mai mari furnizori in industria turbocompresoarelor.

Melett® este, inainte de toate, o companie britanica construita inca de la inceput pe principii de inginerie foarte solide, fiind specializata exclusiv in furnizarea de componente de schimb pentru turbocompresoare, kituri de reparatii turbo si ansambluri CHRA perfect echilibrate.

Cat priveste sediul principal Melett®, cel din Marea Britanie, acesta este recunoscut ca fiind partenerul cel mai sigur in aprovizionarea cu componente turbo pentru orice atelier de reparatii turbine auto din toata Europa. Melett este, de asemenea, un furnizor autorizat de mai multi producători de autovehicule pentru propriile programe turbo aftermarket remanufacturate.

Bazandu-se pe o echipa imensa de ingineri calificati, Melett® asigura o gama de produse turbo in continua crestere, care acopera o multitudine de aplicatii, de la turbocompresoarele Borg Warner KP / BV si Garrett VNT pentru autoturisme, pana la Komatsu KTR. Gama include absolut tot, de la piese individuale comercializate en-detail, piese pentru upgrade si kituri de reparatii pana la o gama larga de piese majore, inclusiv lagare, placi de etansare si scuturi termice.

Melett® ofera de asemenea o gama tot mai mare ansambluri Core / CHRA, acoperind o serie de modele foarte cunoscute, inclusiv Garrett GT / VNT, Borg Warner K03 / K04 si KP / BV, MHI TD02 / TD03 TF035 / TD04, precum si Toyota CT26, toate acestea fiind asamblate si echilibrate chiar de catre Melett®.

Distins cu premiul „UK Queen’s Award for Enterprise” in 2006, 2009 si 2014, Melett® este principalul furnizor de componente turbo pentru atelierele mici si mari din peste 100 de tari din intreaga lume.

In plus fata de cele mentionate pana acum, Melett® ofera clientilor sau o catalogare de neegalat a tuturor componentelor turbo si servicii de date tehnice impecabile. Melett.com ofera una dintre cele mai cuprinzatoare baze de date turbo din lume, oferind acces clientilor la peste 40.000 de documente detaliate, fiind o resursa de nepretuit pentru identificarea pieselor necesare si asigurarea unui serviciu de reparatie de cea mai inalta calitate.

Acest articol va este oferit cu titlu informativ si nu reprezinta punctul de vedere oficial al companiei Melett®.